Over ons

Over ons

Bij Fitlab Drachten koesteren we de overtuiging dat ware gezondheid voortkomt uit een holistisch perspectief. Namelijk, het een kan niet zonder het ander. Wij gaan verder dan enkel het streven naar fysieke fitheid; onze missie is gewijd aan het bevorderen van het totale welzijn. In een wereld die voortdurend in beweging is, begrijpen wij het belang van een gebalanceerde benadering die niet alleen gericht is op lichamelijke kracht, maar ook op mentale veerkracht.

Onze missie

Onze missie is dan ook om mensen te inspireren en te begeleiden naar een actieve, gezonde leefstijl door middel van persoonlijke aandacht, wetenschappelijk onderbouwde benaderingen en in te zetten op een vitale leefstijl.

We streven ernaar om niet alleen de fysieke gezondheid van jou / jouw medewerkers in kaart te brengen, maar ook het mentale welbevinden te ondersteunen. Door aan de voorkant van gezondheid te staan, willen we mensen en organisaties helpen hun vitaliteit te begrijpen, risico’s te minimaliseren en veerkracht te vergroten.

Onze missie is om een blijvende impact te hebben op de gezondheid en het welzijn van zowel het individu als de organisatie en zo samen te bouwen aan een gezondere en vitalere toekomst.

Samenwerking

In samenwerking met experts en partners zoals THP2: Total Health Performance Plan, richten wij ons op het leveren van nauwkeurige en wetenschappelijke gevalideerde metingen.

Bedrijven

Fitlab biedt uw organisatie een pakket op maat, bestaande uit een basis pakket met optionele toevoegingen. In overleg met u wordt gekeken naar de juiste samenstelling van het pakket. Zo komen wij altijd met een gepersonaliseerd aanbod die volledig is toegespitst op uw branche en/of vakgebied. De samenstelling kan per afdeling binnen uw organisatie verschillen. Zo is het mogelijk dat een magazijnmedewerker op andere zaken geanalyseerd wordt dan de boekhouder.

In samenspraak met u zal de juiste samenstelling van het pakket worden bepaalt. Voor deze afstemming komen wij graag langs op locatie.

Heb je vragen? Kom met ons in contact.

Nieuwsgierig geworden of heeft u vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u te helpen en alle vragen te beantwoorden.