Zakelijk

Vitaliteit

Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid zijn belangrijke pijlers binnen onze huidige samenleving. Daar moet je dus wat mee doen als organisatie, maar wat? En hoe?

Samen werken aan de duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers, dat is waar de Health Check van Fitlab Drachten voor staat. Gezonde, vitale medewerkers zijn gemotiveerder, productiever en zorgen voor een lager ziekteverzuim. Dat klinkt vrij logisch, maar het is niet vanzelfsprekend.

Lage energie

   Geeft inzicht in jouw gezondheid

   Lager ziekteverzuim

  Inzicht in oorzaken van (dreigend) verzuim

   Creëert bewustzijn voor een goede mentale- en fysieke gezondheid

   Gemotiveerde en tevreden medewerkers

   Verhoogde productiviteit

Duurzame inzetbaarheid

Fitlab Drachten biedt een Health Check op maat om de vitaliteit van jouw medewerkers in kaart te brengen. Deze Health Check bestaat uit een basispakket met allerlei optionele toevoegingen. We nemen jouw medewerkers onder de loep door het afnemen van vragenlijsten en fysieke tests. Dit doen wij middels de wetenschappelijk onderbouwde test- en meetapparatuur van THP2 Europe.

In overleg bekijken we de juiste samenstelling van het pakket. Zo komen wij altijd met een gepersonaliseerd aanbod dat volledig is toegespitst op jouw branche en/of vakgebied. De samenstelling kan zelfs per afdeling verschillen. Zo is het mogelijk dat een magazijnmedewerker op andere aspecten geanalyseerd wordt dan de boekhouder. Als organisatie ontvang je een geanonimiseerde bedrijfsanalyse zodat je per afdeling/subgroep inzicht krijgt in de resultaten.

De alles omvattende Health Check

Mentaal

Introductie

Waar ligt de wens binnen jouw organisatie? Wij bieden een basis pakket aan met daarbij allerlei uitbreidingsmogelijkheden. Gezamenlijk stemmen we af wat de mogelijkheden zijn en komen zo tot een Health Check op maat.

Profiel

Persoonlijk profiel

Voor elke medewerker wordt een uniek profiel gecreëerd binnen de beschermde online portal van THP2. Dit profiel wordt gebruikt voor zowel de vragenlijst als de testen. Naderhand wordt voor elk profiel een persoonlijke rapportage uitgedraaid uitsluitend bedoeld voor je medewerker.

Mentaal

Mentale gezondheid

Middels een digitale vragenlijst wordt de mentale gezondheid geanalyseerd. Onze vragenlijst bestaat uit 7 verschillende categorieën met een keuze uit ruim 5000 vragen. De vragenlijst wordt naar wens samengesteld.

Gezondheid

Fysieke test

Fitlab heeft de beschikking over een professionele testlocatie in Drachten. Daarnaast is het mogelijk om op locatie een testomgeving te creëren. De fysieke test bestaat uit een aantal vaste onderdelen en is, evenals de vragenlijst, uit te breiden naar een compleet pakket op maat.

Bedrijf

Resultaten analyse

Zodra alle resultaten binnen zijn worden de onderzoeksresultaten door ons geanalyseerd. De deelnemers ontvangen een persoonlijk rapport. Voor de organisatie wordt er een geanonimiseerde bedrijfsrapportage opgesteld. Een bedrijfsrapportage is alleen mogelijk bij minimaal 20 deelnemers.

Vitaal

Vervolg traject

Doorpakken! Er is geïnvesteerd in een bedrijfsanalyse dus het is zaak om werk te maken van de resultaten. Wij helpen graag met de implementatie van bijvoorbeeld een beweegtraject of een voedingsplan. Een vitale werknemer draagt positief bij aan de duurzame inzetbaarheid binnen de organisatie.

Kom in contact met ons